School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
Alles draait om jouw talent!
Iedereen heeft talenten. Wij willen je helpen je talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. In de eerste klas ga je vooral ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Zo krijg je een goed idee wat leuk is om later te doen. In de tweede klas ga je kiezen voor de richting waarin je verder wilt leren, om uiteindelijk je droomberoep te kiezen. Je mentor en je docenten helpen jou bij het kiezen van een richting.

Je kunt kiezen uit de volgende profielen:
  • Produceren, Installeren & Energie (bouwtechniek, metaal- en elektrotechnie)
  • Mobiliteit & Transport (motorvoertuigentechniek)
  • Zorg & Welzijn
  • Economie & Ondernemen

Mensen leren door te doen: dat is bij ons zeker zo! Je mag vooral veel doen en uitproberen. Dat kan zijn iets bouwen of sleutelen, een winkel inrichten, iets doen met verzorging of mensen helpen. Zo kom je erachter wat bij je past en leer je ook nog met plezier!

Gerrit Rietveld
Gerrit Rietveld was een ambachtsman, opgeleid in de meubelzaak van zijn vader. Dat past goed bij onze school voor beroepsonderwijs. Rietveld durfde te experimenteren en was niet bang om fouten te maken. Zo leer je volgens ons het beste.  Wij willen je leren om je eigen weg te vinden. Wij helpen je daarbij, welke keuze je ook maakt.


Kom kijken bij ons Open Huis: WOENSDAG 3 FEBRUARI 2016


INSCHRIJVEN5-198