School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
18-01-2018

Tijdens de westerstorm die vandaag over het land raast, is door een zware windstoot het raam van een klaslokaal ingewaaid. Het betreft het Regio College aan de Spinnekop. In het lokaal werd les gegeven aan leerlingen van SG Gerrit Rietveld. Een aantal van hen heeft lichte snijwonden opgelopen. De betrokken leerlingen zijn door hun ouders opgehaald en in het ziekenhuis behandeld. De verwondingen lijken gelukkig niet ernstig te zijn.

Het Regio College heeft alle lokalen die aan de westzijde liggen, daar waar de westerstorm vol op staat, ontruimd. Dit zal zo blijven tot de storm is geluwd. De lessen worden elders in het schoolgebouw voortgezet.

14-11-2017
Hebben onze leerlingen onze kernwaarden (respect, veiligheid & plezier) begrepen? Oordeel zelf en kijk eens naar dit filmpje.

 

10-11-2017
De ziekmeldingen van leerlingen van onze school kunnen via de onderstaande website worden gedaan. Als uw kind ziek is dan kunt u dat doorgeven via: https://ziekmelden.psg.nl Op deze site kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u ook gebruikt om in Magister in te loggen. Na ontvangst van uw melding ontvangt u een sms-bericht en een bevestigingsmail op het 06-nummer en e-mail adres dat u in Magister heeft ingevoerd. De mogelijkheid bestaat dat een medewerker van school nog even contact met u opneemt.
10-10-2017

Ook dit schooljaar organiseren wij meeloopmiddagen voor leerlingen van groep 8 die alvast een kijkje willen nemen op SG Gerrit Rietveld. Je gaat meedoen met de praktijklessen, want daar ligt het grootste verschil wanneer je ons onderwijs vergelijkt met andere scholen.

meeloop RV 29jan14 500 8
Heb je interesse voor een VMBO-opleiding met veel praktijk?
Dan ben je van harte welkom! Je kunt je aanmelden via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze meeloopmiddagen zijn op woensdag

  • 8 november 2017
  • 22 november 2017
  • 6 december 2017
  • 17 januari 2018

 

De meeloopmiddagen beginnen om 13.30 uur en zijn ongeveer afgelopen om 15.30 uur.

01-12-2016

161201 onthulling beletteringVanmiddag heeft wethouder Rotgans, samen met leerlingen Quinty, Sanne, Laila, Michelle, Fleur, Amber en Tamara van het Rietveld, tijdens een feestelijke bijeenkomst de schoolnaam op de gevel onthuld. SG Gerrit Rietveld viert het vierjarig bestaan in een prachtig nieuw schoolgebouw.

SG Gerrit Rietveld is in 2013 van start gegaan in het schoolgebouw dat gedeeld werd met het Regio College, maar is sinds januari van dit jaar de trotse gebruiker van een hagelspiksplinternieuw schoolgebouw op de hoek van de Spinnekop en de Flevostraat. Vanaf de weg heb je een prachtige inkijk in de praktijklokalen op de begane grond. Na januari zijn ook de schoolpleinen en de entree van SG Nelson Mandela grondig opgeknapt. Ook het Nelson en SG Antoni Gaudí krijgen deze week eindelijk hun naam op de gevel.

AANMELDEN 2018 trans260

 

Klik en bekijk onze folder

bannerOH18RV260

 

Open huis 31 Januari 2018

 

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.