School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
26-01-2016

Vanwege de grote belangstelling organiseren we een extra meeloopmiddag op woensdag 10 februari. Opgeven voor de meeloopmiddag kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de meeloopmiddag maken leerling kennis met onze school. We verzorgen drie lessen die een goed beeld geven van het praktijkgerichte onderwijs dat wij aanbieden. Zo gaan leerlingen bijvoorbeeld een klein gerechtje koken in de keuken of leren zij met behulp van een kappop haar te ontwarren en in een scheiding te kammen. Bij techniek is er een speurtocht in het voertuigenlokaal en maken de leerlingen een klein werkstukje van metaal. Verder verzorgen we een theorieles bij een vak dat de leerlingen op de basisschool nog niet eerder kregen. 

De meeloopmiddagen worden begeleid door onze docenten en leerlingen. Leerlingen uit alle leerjaren vinden het maar wat leuk om te vertellen over de school waar zij trots op zijn. Onderstaande groepsfoto werd gemaakt door twee leerlingen uit de examenklas die trots waren op hun groep meelopers. Meer nieuws

INSCHRIJVEN5-198

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.