School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
02-02-2016
Sinds de kerstvakantie zijn wij de gelukkige gebruikers van een prachtig nieuw schoolgebouw. Op de foto hieronder is de aula te zien. Daar zullen wij ouders en leerlingen van groep 8 aanstaande woensdag ontvangen. Omdat onze nieuwe hoofdingang vanwege sloopwerkzaamheden nog niet toegankelijk is, vragen wij u gebruik te maken van de ingang van de aula. De aula is te bereiken via de toegangspoort aan de Bergmolen (zelfde toegangspoort als SG Antoni Gaudí). Vol trots laten wij u kennismaken met onze school. U bent van harte welkom tussen 15.00 en 21.00 uur. 

Tot woensdag 3 februari!

Meer nieuws

INSCHRIJVEN5-198

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.