School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
23-02-2016
Afgelopen maandag gingen de vierde jaars economie leerlingen op excursie naar het bezoekerscentrum van De Nederlandsche Bank. Tijdens deze interactieve excursie werd ingegaan op de vier kerntaken van DNB, namelijk; monetair beleid, betalingsverkeer, toezicht houden en economisch advies geven. Binnen deze vier kerntaken gingen de verschillende groepjes, samen met een begeleider van DNB, aan de slag met dilemma's, vragen en stellingen. Aan het einde van de ochtend was de prijsuitreiking met de puntentelling. Groep C had de meeste punten verzameld en de leerling die de meeste punten had verzameld was Rick Brinkhuijsen (R4G). Zijn prijs was een exclusief spaarvarken van de DNB

Meer nieuws

INSCHRIJVEN5-198

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.