School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
18-03-2016

Vorige week vrijdag, 11 maart, zijn de tweede klassen naar Nemo geweest.

Met twee bussen zijn de tweede klassen vertrokken naar Nemo. Van te voren waren er groepjes gemaakt en aan ieder groepje was een boekje met  opdrachten van Nemo uitgedeeld. Eenmaal aangekomen in Nemo, gingen de verschillende groepjes ieder een kant op. Er was enorm veel te zien en vooral te doen. Van proefjes in het laboratorium tot het ontdekken van je eigen lichaam.

Iedereen, ook de docenten, hebben zich vermaakt en veel geleerd. Aan het einde van de middag zijn we weer terug naar school gegaan met de bus.

Kortom een geslaagde middag!
 

  


Meer nieuws

INSCHRIJVEN5-198

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.