School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
24-10-2016

DSC 6002Ook dit schooljaar organiseren wij meeloopmiddagen voor leerlingen van groep 8 die alvast een kijkje willen nemen op SG Gerrit Rietveld. Je gaat kijken bij de praktijklessen, want daar ligt het grootste verschil wanneer je ons onderwijs vergelijkt met andere scholen.

Heb je interesse voor een VMBO-opleiding met veel praktijk? Dan ben je van harte welkom! Je kunt je aanmelden via het volgende emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onze meeloopmiddagen zijn op:

  • 9 november 2016
  • 23 november 2016
  • 7 december 2016
  • 18 januari 2017

De meeloopmiddagen beginnen om 13.30 uur en zijn ongeveer afgelopen om 15.30 uur.


Meer nieuws

INSCHRIJVEN5-198

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.