School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
10-11-2017
De ziekmeldingen van leerlingen van onze school kunnen via de onderstaande website worden gedaan. Als uw kind ziek is dan kunt u dat doorgeven via: https://ziekmelden.psg.nl Op deze site kunt u inloggen met dezelfde gegevens die u ook gebruikt om in Magister in te loggen. Na ontvangst van uw melding ontvangt u een sms-bericht en een bevestigingsmail op het 06-nummer en e-mail adres dat u in Magister heeft ingevoerd. De mogelijkheid bestaat dat een medewerker van school nog even contact met u opneemt.

Meer nieuws

AANMELDEN 2018 trans260

 

Klik en bekijk onze folder

bannerOH18RV260

 

Open huis 31 Januari 2018

 

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan. Onder andere in de richtingen voertuigentechniek, metaal, elektro, bouw, zorg & welzijn, dienstverlening & commercie, handel & verkoop. We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.