School voor beroepsgericht vmbo basis, kader en gemengde leerweg
05-02-2018

Vanwege de grote belangstelling organiseren we een extra meeloopmiddag op woensdag 7 februari. Opgeven voor de meeloopmiddag kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens de meeloopmiddag maken leerling kennis met onze school. We verzorgen drie lessen die een goed beeld geven van het praktijkgerichte onderwijs dat wij aanbieden. Zo gaan leerlingen bijvoorbeeld een klein gerechtje koken in de keuken of leren zij met behulp van een kappop haar te ontwarren en in een scheiding te kammen. Bij techniek is er een speurtocht in het voertuigenlokaal en maken de leerlingen een klein werkstukje van metaal. Verder verzorgen we een theorieles bij een vak dat de leerlingen op de basisschool nog niet eerder kregen. 

De meeloopmiddagen worden begeleid door onze docenten en leerlingen. Leerlingen uit alle leerjaren vinden het maar wat leuk om te vertellen over de school waar zij trots op zijn. Onderstaande groepsfoto werd gemaakt door twee leerlingen uit de examenklas die trots waren op hun groep meelopers.


Meer nieuws

 

Klik en bekijk onze folder

2019.GR 7 260

 

Open huis 30 Januari 2019

 

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte of de kaderberoepsgerichte leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld.

Wij bieden veel praktijk aan.

Produceren, Installeren en Energie (PIE)

Mobiliteit en Transport (MOBT)

Bouw, wonen en Interieur (BWI)

Zorg en Welzijn (ZW)

Economie en Ondernemen (EO)

We proberen praktijkopdrachten zo ├ęcht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de regio.