vmbo basis, kader en gemengde leerweg

Beleef SG Gerrit Rietveld!

We vinden het superleuk als je komt kijken op SG Gerrit Rietveld! 

Persoonlijke rondleiding

Het is mogelijk om samen met je vader en/of moeder langs te komen voor een persoonlijke rondleiding door de school. Je kunt bellen naar 0299 435579 om een afspraak in te plannen. Je kunt ook een e-mail sturen naar groep8rietveld@psg.nl. Dan nemen we binnen een week contact op voor het maken van een afspraak.

 

Open Huis op dinsdag 15 februari 2022

We hopen nog steeds op een fysiek open huis. Daarom hebben we ervoor gekozen om het open huis te verplaatsen naar dinsdag 15 februari van 14.25 tot 21.00 uur (26 januari komt te vervallen; de kans is nu te groot dat het dan niet door mag gaan).

Tijdens ons open huis kun je samen met je vader of moeder onze school beleven. Via een vaste route en op 1,5 meter afstand kun je onze leuke school ervaren door te doen. Wat er precies te beleven valt, blijft nog even een verrassing. We sturen je een week voor het open huis per e-mail meer informatie. Het is belangrijk om nu alvast aan te melden voor een tijdslot. Dat kun je hier doen.

Als het open huis door de richtlijnen van Covid-19 niet door mag gaan, laten we je dat weten via de e-mail en zullen we dat ook op onze website zetten. Wij kiezen er bewust voor om dan geen live online open huis te doen. Want hoe kun je een school waar je leert door te doen nou écht ervaren achter je schermpje…daar geloven wij niet in.

Wij geloven wél in persoonlijk contact en maatwerk; daarom kun je op het aanmeldformulier voor het open huis aangeven waar je behoefte aan hebt en hoe we jou en je ouders het beste kunnen helpen bij het kiezen van de juiste school.

 

Vragen of ideeën?

Wil je je niet aanmelden voor het open huis en heb je wel een idee hoe we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze? Bel dan naar 0299 435579 of stuur een e-mail naar groep8rietveld@psg.nl.

 

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie? Op onze online open dag site vind je filmpjes en informatie over onze gave school. Klik hier door naar de online open dag. Check ook gelijk even onze socials als je toch achter je computer zit.

  

We hopen je snel te ontmoeten!

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte of gemengde leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld. We leren door te doen. Er is veel te kiezen:

 • Dienstverlening en Producten (D&P)
  • ondernemen en ICT
  • (uiterlijke) zorg
  • bewegen en dienstverlening
  • bouwen en ontwerpen
 • Produceren, Installeren en Energie (PIE)
 • Mobiliteit en Transport (M&T)

We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de buurt.

   

Kom onze meeloopmiddag beleven. 

Nieuws

Voorlichtingsavond ouders groepen 8

Voorlichtingsavond ouders groepen 8

16-11-21
De Purmerendse ScholenGroep heeft besloten de voorlichtingsavonden voor ouders met een kind in groep 8 alleen nog online te doen. Op de voorlichtingsa…
Diploma uitreiking 2021

Diploma uitreiking 2021

07-07-21
Onze diploma uitreiking was weer een groot succes. De rondgang door het gebouw, het ontmoeten van alle collega's en afsluiten op het techniekplein voo…
We mogen weer open

We staan in de krant

04-03-21
De deuren van SG Gerrit Rietveld in Purmerend weer open, docenten en leerlingen stonden te popelen: ’Er stonden voor acht uur al kinderen op het schoo…
Goodiebags

Goodiebags

27-01-21
Vorige week hebben we onze onderbouwleerlingen weer op school gehad. Wat fijn om ze allemaal weer eens te zien. We hebben goodiebags uitgedeeld, met…
Persbericht RTV Purmerend

RTV Purmerend

29-10-20
Purmerendse ScholenGroep deelt hoodies uit De Purmerendse ScholenGroep geeft alle leerlingen van haar zes middelbare scholen een hoodie. De PSG wil m…

Social Media

Agenda

21
december
2021
10
januari
2022
17-21
januari
2022

Inloggen bij:

Mijn school