basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde en theoretische leerweg

Beleef SG Gerrit Rietveld!

Persoonlijke rondleiding

Het is mogelijk om samen met je vader en/of moeder langs te komen voor een persoonlijke rondleiding door de school. Je kunt bellen naar 0299 435579 om een afspraak in te plannen. Je kunt ook een e-mail sturen naar groep8rietveld@psg.nl. Dan nemen we binnen een week contact op voor het maken van een afspraak.

 

Vragen of ideeën?

Wil je je niet aanmelden voor het open huis en heb je wel een idee hoe we je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze? Bel dan naar 0299 435579 of stuur een e-mail naar groep8rietveld@psg.nl.

 

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie? Op onze online open dag site vind je filmpjes en informatie over onze gave school. Klik hier door naar de online open dag. Check ook gelijk even onze socials als je toch achter je computer zit.

  

We hopen je snel te ontmoeten!

Open dag

Op woensdag 24 januari ben je welkom op ons open huis. 

Het draait om de leerling

Op SG Gerrit Rietveld staat de ontwikkeling van talenten van de leerling centraal. Welke sector of welk beroep past bij jou?

Alle leerlingen die de basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde leerweg of theoretische leerweg in het vmbo willen volgen, zijn welkom op SG Gerrit Rietveld. We leren door te doen. Er is veel te kiezen:

 • Dienstverlening en Producten (D&P)
  • Ondernemen & ICT
  • Dienstverlening & Zorg
  • Dienstverlening & Bewegen
  • Ontwerpen en maken
 • Produceren, Installeren en Energie (PIE)
 • Mobiliteit en Transport (M&T)

We proberen praktijkopdrachten zo écht mogelijk te maken. Daarvoor werken wij regelmatig samen met bedrijven en instellingen uit de buurt.

  check dan onze socials. Echt té leuk!