vmbo basis, kader en gemengde leerweg

Meeloopmiddagen

Helaas onze meeloopmiddag van dit jaar zijn alweer voorbij. Nog vragen, opmerkingen of een rondleiding? Stuur ons een mailtje. We horen graag van je.

mail ons

 

Meeloopmiddagen

Ha, wat leuk dat je meer informatie wilt over onze meeloopmiddagen.

Op deze middagen krijg je drie verschillende lessen. De lessen worden gegeven door onze te gekke collega’s. Zij laten je ervaren dat we op SG Gerrit Rietveld leren door te doen. Na iedere les wissel je van lokaal én docent. Wie weet kom je tijdens de leswissel leerlingen tegen die je kent van de basisschool of van de sportvereniging. Onze leerlingen van klas 1 t/m 4 hebben namelijk gewoon les als jij er ook bent. Zo kun je ervaren hoe leuk het is als je voor onze school kiest.

Inschrijven doe je hier

Op de middagen is er vanaf 13.35 tot 13.45 een inloop. We ontvangen je graag bij de ingang van de school als je je aangemeld hebt voor de meeloopmiddag en dan verzamelen we in de aula. Een belangrijke en leuke plek, want hier houd je volgend schooljaar misschien wel pauze. De middag sluiten we om 15.45 af.

 

Je kunt dit filmpje bekijken om een indruk te krijgen van wat we op de meeloopmiddag doen.

P.S. Als je alvast een beetje in de stemming wil komen, check dan onze socials. Echt té leuk!

     

U kunt uw kind per 1 maart aanmelden.

Aanmelden voor het aankomende schooljaar is mogelijk vanaf 1 maart. Tijdens de aanmeldperiode wordt er een online aanmeldformulier geopend waarmee jij je kunt aanmelden.