basisberoepsgerichte, kaderberoepsgerichte, gemengde en theoretische leerweg

Leerlingen van scholengemeenschap Gerrit Rietveld in Purmerend hebben hun beste beentje voorgezet tijdens het gala voor het Emma Kinderziekenhuis in e-sportcentrum H20. Daarbij werd ruim vier ton ingezameld voor het goede doel.

 

Gala levert vier ton op voor Emma Kinderziekenhuis, Leerlingen Gerrit Rietveld maakten het mogelijk

In H20 waren dit weekend 160 genodigden aanwezig tijdens het Emma Next Galadiner, waarmee geld wordt ingezameld voor het kinderziekenhuis. Derde- en vierdejaars leerlingen van het Gerrit Rietveld hielpen met het opmaken van de borden en het uitserveren van het diner aan de gasten. De avond werd gepresenteerd door Saar Koningsberger en aan het einde van het gala stond de teller op een bedrag van 404.659 euro voor het goede doel.

 

De vmbo-school heeft ’leren door te doen’ als motto, en in samenwerking met de H20 Esports Campus konden de leerlingen laten zien wat ze in hun mars hebben. De school is trots een steentje te hebben kunnen bijdragen aan het goede doel, zegt teamleider Fiona Pronk. ,,Wat is er mooier dan ’voor kinderen, door kinderen’? Dit evenement is voor onze leerlingen een belangrijke en onvergetelijke ervaring, waar leerlingen enorm veel van leren. We willen dit soort samenwerkingen met het bedrijfsleven uitbouwen, zodat we ze blijvend aan onze leerlingen kunnen aanbieden.”